Irini
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Nea Kalikratija 2024  » Irini

Kuća Irini nalazi se na oko 120 metara od plaže, u centru Nea Kalikratije. Kuća ima dve smeštajne jedinice od kojih je jedan dvokrevetni studio, a drugi četvorokrevetni apartman. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV sa grčkim kanalima, internet wireless. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđeno je parking mesto u dvorištu kuće.

Napomena: upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

 

U okviru kuće nalaze se sledeće sobe:

Četvorokrevetni apartman raspolaže spavaćom sobom sa dva singl ležaja i kuhinjskim delom u kome se nalazi francuski ležaj, a koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Svaka prostorija ima zaseban ulaz. Između prostorija nema vrata.

Dvokrevetni studio sadrži francuski ležaj i kuhinjski deo koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa gleda na ulicu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2024. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

CENOVNIK

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga