Porto Bello 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Antalija – Lara Leto 2024  » Porto Bello 5*

PORTO BELLO 5*

LOKACIJA: Smešten u Antaliji, ovaj hotel pozicioniran je uz obalu, preko puta plaže, koja ga deli od glavne ulice. Udaljen je 6km od centra Antalije, i 25km od aerodroma. Iako sagrađen 2002. godine, renoviran je nedavno 2019. godine, a prostire se na 11.000m2.

PLAŽA: Na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, gostima hotela omogućeni su suncobrani, peškiri i ležaljke bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, hotel svojim gostima pruža i internacionalni a la carte restoran, uz kafić, dva bara i diskoteku. U okviru hotelskog sadržaja nalaze se otvoreni i zatvoreni bazen, vodeni tobogani, kao i sportovi poput odbojke na plaži, tenisa, pikada, boćanja, vaterpola, aerobika, stonog tenisa, uz fitness centar, a tu su i razni dnevni i večernji programi sa živom muzikom. Što se tiče spa i wellness ponude, gosti mogu koristiti, tursko kupatilo i saunu, a za decu tu su dečiji bazen, i mini klub (4-12 godina). Doplaćuje se koriščenje diskoteke, oprema za tenis, kao i ostale vodene sportove, internet kafe, masaže, salon lepote, lekar na poziv, prodavnice, faks...

SOBE: Hotel ukupno sadrži 346 soba, od kojih je 281 standardna soba, 49 family soba, sa dve odvojene sobe vratima (48m2), 8 junior apartmana, i 3 sobe za osobe sa invaliditetom. Sobe sadrže svoju klimu, kupatilo sa fenom, sefom, TV-om, balkonom, a doplaćuju se telefon, room service i mini bar.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.