Don Pepe Gran Melia 5*
TopTravel » Leto 2024 » Španija Leto 2024 » Španija Hoteli Leto 2024 » Kosta del Sol – Malaga Leto 2024  » Don Pepe Gran Melia 5*

DON PEPE GRAND MELIA – MARBELLA 5*

 

Lokacija:
Don Pepe Grand Melia hotel se nalazi u jednom od najluksuznijih delova Marbelje, „Golden Mile“ (Zlatna milja), poznatom po tropskim vrtovima i atraktivnim restoranima. Marina Puerto Deportivo u kojoj je skoncentrisano mnoštvo barova i u kojoj se često organizuju događaji i predstave kao i nautička takmičenja i regate od hotela je udaljena oko 1.5 km. Stari grad u Marbelji je udaljen oko 2 km od hotela, u kome se mogu videti zgrade iz doba renesanse, cvetni balkoni i uske vijugave ulice prepune suvenirnica, kafića i restorana tradicionalne kuhinje. Hotel je udaljen oko 52 km od aerodroma u Malagi.


Plaža: 
Hotel je lepo uređen pešačkom zonom sa mnoštvo palmi i mediteranskog rastinja. Hotel izlazi na peščanu plažu na kojoj se nalazi hotelski plažni bar gde su ležaljke i suncobrani na plaži besplatni za goste hotela.


Hotelski sadržaj: 

U okviru hotela nalaze se recepciija, menjačnica i bankomat,  usluga konsijerža, prostrana terasa, restoran, 5 a la carte restorana, koktel bar, bar pored bazena,  wellness centar,  teretana (otvorena 24h), zatvoren bazen, 2 otvorena bazena od kojih je jedan za decu, a drugi za odrasle, ležaljke,  suncobrani i peškiri su besplatni pored bazena. Hotel poseduje i  klub za decu u kome se organizuju animacije i dečije aktivnosti. Tokom dana se organizuju brojne sportske aktivnosti u okviru hotela. Hotel tokom letnjih meseci svojim gostima pruža mogućnost uživanja u zabavnim i muzičkim večerima pored bazena i na plaži. Wi fi internet je besplatan i dostupan u celom hotelskom kompleksu.

Soba:
Sobe hotela Don Pepe A Gran Melia imaju kupatilo (fen za kosu), FLAT TV, telefon, klima uređaj, sef (uz depozit), mini bar (uz doplatu), aparat za kafu, Wi - Fi internet. Classic dvokrevetne sobe su površine oko 35 m2 i imaju pogled na planinu Sierra de las Nieves. Classic sobe sa pogledom na planinu nemaju balkon. U classsic sobe se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili dve odrasle osobe, jedno dete i beba ili tri odrasle osobe. Treći pomoćni ležaj predstavlja sofu na razvlačenje.


Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak se poslužuje po principu švedskog stola.

Napomena: Preporuka je kako za parove, tako i za porodice sa decom koje mogu uživati u raznovrsnim prilagođenim aktivnosti i sadržajima.

Kontakt: 
www.melia.com

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga