Dosinia Luxury Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Dosinia Luxury Resort 5*

DOSINIA LUXURY RESORT 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel se nalazi na 10km od centra grada Kemer, u regiji Beldibi, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 45km. Površina hotela iznosi 30.000m2, a sagrađen je 2017. godine.

PLAŽA: Plaža je dugačka 80 metara, peščano-šljunkovita i pripada hotelu, tako da gosti hotela mogu uzimati suncobrane, peškire i ležaljke bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalaze četiri bara, jedan glavni i dva a’la carte restorana (sa italijanskom i ribljom hranom, uz obaveznu rezervaciju i doplatu). Od vodenih atrakcija postoje dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, uz akva park (sa tri vodena tobogana), spa centar, đakuzi, sauna, i tursko kupatilo. Za decu su obezbeđena dva dečija bazena, klub(4-12 godina), kao i dečije igralište. U sklopu hotela takođe spada i fitness centar, pikado, stoni tenis, košarka, odbojka na pesku, aerobik, animacija i wi-fi(u lobiju). Doplaćuje se frizerski i kozmetički salon, motorni vodeni sportovi, usluga pranja veša, doktor i masaža.

SOBE: Hotel raspolaže sa 440 standardnih soba sa pogledom na kopno ili delimičnim pogledom na more za maksimalno 2+1 osobu(22m2). Zatim su tu sobe u garden bloku za najviše 3 osobe (26m2), porodične sobe, koje se sastoje iz dve spavaće za najviše 3+2 osobe (33-44m2), standard bunkbed sobe za 2+2 osobe(26m2), swim up sobe koje poseduju terasu sa izlaskom na bazen (26m2), i love suites koji imaju pogled na more i bazen, a na terasi se nalazi đakuzi. Sve sobe poseduju: kupatilo i fen, sef, TV, klima uređaj, wi-fi, set za kafu i čaj, mini-bar i balkon, a doplaćuju se telefon i room service.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

http://www.dosinialuxuryresort.com/