Hotel Amari 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Hotel Amari 3*

AMARI 3*

Lokacija: Hotel Amari nalazi se na Sitoniji, u Metamorfozisu, u okviru Halkidičke turističke regije. Smešten je na odličnoj lokaciji, svega 40 m od glavne plaže. Središte i mesto glavnih dešavanja u Metamorfozisu nije na velikoj udaljenosti od hotela Amari, svega nekoliko minuta hoda. Poznato letovalište Nikiti je na 6 km od hotela, dok je aerodrom Makedonija u Solunu udaljen 92 km.

Hotelski sadržaj: Hotel Amari u svom sastavu poseduje restoran visoke klase u kome gosti imaju mogućnost konzumiranja različitih vrsta jela i pića, kao i tradiocionalna grčka i mediteranska jela. Hotel ima bar pokraj bazena, u kome se služe osvežavajuća pića ili kokteli. Gostima je na raspolaganju osoblje na recepciji 24 časa, a postoji i usluga turističkog deska. Od dodatnog sadržaja hotel nudi uslugu rent-a-car, spa usluge, fitnes centar, bazen, uslugu doktora na poziv. Wi-Fi je dostupan u čitavom hotelu i ne naplaćuje se dodatno. Hotel ima sopstveni parking koji je besplatan, a dozvoljeni su i kućni ljubimci.

Smeštaj: Hotel Amari ima veoma uređen i komforan smeštaj. Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo, trpezariju, čajnu kuhinju sa frižiderom i posuđem, klima uređaj i terasu/balkon sa raznolikim pogledom.

Sport i zabava: U okviru hotela Amari nalaze se manji spa centar, bazen sa ležaljkama, fitnes centar. Od sportskih sadržaja hotel ima sto za stoni tenis. Za najmlađe na raspolaganju su dečije igralište i igraonica.

Usluga: Na bazi polupansiona. Obroci se služe po principu švedskog stola.


*ZA SVE INFORMACIJE O CENAMA SMEŠTAJA, KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM TELEFONA 021/304-17-48 ILI PUTEM E-MAILA info@toptravel.rs.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga