Ulosoy Kemer Holiday Club Hotel 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Ulosoy Kemer Holiday Club Hotel 5*

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na oko 2km od centra mesta Goynuk, a od centra Kemera je udaljen 10km, i od aerodroma u Antaliji 47km. Sagrađen je 1989. godine, ali kompletno renoviran 2014. godine i prostire se na površini od 42.799m2.

PLAŽA: Hotelski kompleks poseduje svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu, dužine 180m, na kojoj gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, suncobrane i ležaljke.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel sadrži glavni i a’la carte restoran, četiri bara, poslastičarnicu i “Pine house”. Od drugih aktivnosti za sport i zabavu hotel je obezbedio tri bazena uz četiri tobogana, aqua aerobik, pedalinu, kanu, tursko kupatilo, saunu, teniske terene, stoni tenis, odbojku na plaži, fitness centar, pikado, boćanje i časove plesa. Za večernje aktivnosti tu su animacije, amfiteatar i diskoteka. Najmlađim gostima obezbeđeni su dečiji bazen, igralište, mini disko, mini i junior klub (4-12 i 13-16 godina),  uz dečiji meni i baby corner u restoranima. Dodatno se naplaćuje: čuvanje dece, doktor, frizer, rent-a-car, prodavnice, fotograf, oprema za sportove, motorni sportovi na vodi, bioskop, đakuzi, tretmani lica i masaže.

SOBE: Hotel raspolaže sa ukupno 465 soba, od kojih je 40 economy i imaju balkon sa pogledom na vrt (12-14m2), 295 standard, imaju balkon/terasu sa pogledom na vrt (18-22m2), 38 big standard sobe, imaju balkon/terasu sa pogledom na vrt (22-24m2) i 92 family sobe koje sadrže dve spavaće sobe odvojene vratima (32m2). Svaka soba sadrži svoju klimu, balkon, TV, sef, mini bar, i kupatilo sa fenom, a telefon i room service se doplaćuju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi ultra all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Preporuka za porodice sa decom, zbog sjajnog hotelskog sadržaja i plaže koja je nosilac plave zastavice.

http://www.kemerholidayclub.com.tr/