Kuća Amos
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Nea Plaja 2024  » Kuća Amos

Kuća Amos

Kuća Amos smeštena je u najlepšem delu Nea Plaje, na svega 20m od mora, odmah pored poznatog restorana Talasinos. Smeštaj u kući Amos je izuzetno komforan i prostran. Kuća raspolaže sa modernim studijima (33-35m2), apartmanima (36-44m2), duplexima (44-50m2) i komfort duplexima od 86m2, koji su smešteni u niskom prizemlju i na prvom, drugom i trećem spratu. Svaka smeštajna jedinica sadrži SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Kuća se ističe sa veoma prostranim terasama od kojih neke imaju i pogled na more.

CENOVNIK

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 
- Navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.

- Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.

Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga