Grand Yazici Club Turban 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Marmaris Leto 2024  » Grand Yazici Club Turban 5*

GRAND YAZICI CLUB TURBAN 4*

LOKACIJA: Hotel je sagrađen 2006. godine, a renoviran 2020. i prostire se na površini od 73.000m2. Udaljen je 2km od Ičmelera, 6km od Marmarisa, 90km od aerodroma u Dalamanu, a 135km od Bodrumskog.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu, koja ima i drveni plato za sunčanje. Suncobrani, dušeci, ležaljke, peškiri i dušeci su omogućeni gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, hotel je omogućio 5 a la carte restorana restorana sa turskom, italijnskom, azijskom kuhinjom, uz steak i riblji restoran. Hotel sadrži još i tri spoljašnja i dva unutrašnja bazena, tri obična i tri vodena tobogana, pet barova, a wifi je besplatan samo u lobiju hotela. Od ostalih aktivnosti omogućen je mini golf, teretana, razne animacije, spa centar (parno i tursko kupatilo, sauna), pikado, tenis i stoni tenis, odbojka, razni sportovi na vodi i animacija uz muziku uživo. Doplaćuju se usluge spa centra, pranja veša, doktora, frizera, kao i časovi tenisa i ronjenja i ostali motorizovani sportovi na vodi.

SOBE: Pored glavnom zgrade hotel poseduje i 25 vila. Standardne sobe, za maksimalno 2+2dece ili 3 odrasle osobe (26m2), zatim suoperior sobe koje su nešto veće od standardnih, za najviše 3 osobe (30m2), porodične sobe, koje imaju dve odvojene sobe vratima, dva kupatila i balkon, za za najviše 4 osobe (38m2). Svaka soba poseduje svoje kupatilo sa fenom, TV, telefon, sef, wifi, balkon i mini bar, gde je samo voda besplatna.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel sa veoma visokim recenzijama na internet portalima.

http://www.grandyazicihotels.com/