Iberostar Royal El Mansour 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Mahdia 2024  » Iberostar Royal El Mansour 5*

HOTEL IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR 5*

 

LOKACIJA: 

Hotel se nalazi u Mahdiji, udaljen 1 km od starog grada, i oko 47km od aerodroma u Monastiru.

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa belim peskom, a ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju za goste hotela, dok je za peškire potreban depozit.

HOTELSKA PONUDA: 

Hotel raspolaže sa 440 soba i ima recepciju, glavni restoran sa domaćom i internacionalnom kuhinjom, snek bar, bar pored bazena, Café Maure, lobi bar, otvoreni i zatvoreni bazen, besplatan Wi-Fi internet, teniski teren, fudbal, streljaštvo, golf, aquagym, fitnes sala. Takođe, hotel ima spa centar sa talaso terapijom, hamam, hidromasažni bazen, kozmetički salon, dečiji klub sa raznim animacijama za decu, noćni zabavni program i noćni klub.

SOBE: 

Obične sobe 25m2 za maksimum dve osobe, dva singl kreveta, double sobe 25m2 za maksimum dve odrasle osobe i dete, dva singl kreveta uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta, double superior sobe 28m2 za maksimum troje odraslih, dva singl kreveta uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta, obične porodične sobe 40m2 za maksimum dvoje odraslih i dvoje dece, dva francuska kreveta, porodične superior sobe 40m2 za maksimum četvoro odraslih i jedno dete ili dvoje odraslih i troje dece, dva francuska kreveta uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta. Sobe su lepo uređene i imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, frižider, sef (uz doplatu), Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu, balkon.

USLUGA: 

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak, večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, a u okviru usluge su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga