Alexandra Beach 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Tasos 2024  » Alexandra Beach 4*

ALEXANDRA BEACH 4*

LOKACIJA: Ovaj hotel se nalazi na jugu ostrva Tasos, a udaljen je 43km od luke i glavnog grada Limenas, dok je 23km udaljen od luke Skala Prinou.

PLAŽA: Privatna peščano-šljunkovita plaža, na kojoj je gostima hotela omogućeno korišćenje suncobrana i ležaljki bez doplate, a peškiri se dobijaju uz depozit.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalaze dva restorana, uz tri bara, tavernu na plaži i mini market. Wifi je dostupan bez doplate u javnim delovima hotela, a parking se doplaćuje. Takođe, hotel sadrži i spoljašnji bazen, konferencijsku salu, a dodatno se plaćaju usluge i tretmani u spa centru, teretana, tri teniska terena, dva fudbalska terena, bilijar, svi sportovi na vodi, odbojka na plaži, košarka, a deci je omogućeno igralište kao i razne animacije.

SOBE: U hotelu se nalaze standardne sobe, za najviše 2-4 osobe (30m2), deluxe sobe sa pogledom na vrt, za maksimalno 2+2 osobe (31m2), deluxe sobe sa pogledom na vrt, koje su renovirane 2018. godine, za najviše 2+2 osobe (31m2). U svakoj sobi se nalazi kupatilo sa fenom, TV, telefon, internet, balkon, mini bar, dok se sef doplaćuje.

USLUGA: Švedski sto. Usluga na bazi polu ili punog pansiona.

NAPOMENA: Hotel na odličnoj lokaciji, idealan ukoliko idete sa porodicom ili partnerom.

http://www.alexandrabeach.gr/