Lesse Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Lesse Hotel 4*

LESSE HOTEL 4*

Lokacija: Hotel Lesse se nalazi u mestu Hanioti, na Kasandri, u okviru Halkidičke turističke regije. Hotel je smešten na oko 200 m od plaže, a do samog centra Haniotija ima nekoliko minuta peške. Hotel je okružen prelepim vrtom i borovom šumom i pruža veliku pogodnost za boravak porodica sa decom. Od Solunskog aerodroma hotel je udaljen oko 100 km.

Hotelski sadržaj: Lesse hotel u svom sastavu ima restoran u kome se služe nacionalna i internacionalna jela, tavernu sa tradicionalnom kuhinjom i barove (snek, pored bazena i u hotelu). Pored toga, od dodatnog sadržaja hotel poseduje menjačnicu, kafeteriju, usluge rent-a-car, room service, konferencijsku salu, uslugu pranja veša, uslugu lekara na upit i mini market. Hotel u svom sastavu ima i parking.

Smeštaj: U okviru hotela Lesse nalazi se luksuzan i veoma komforan smeštaj. Ukupno ima 79 smeštajnih jedinica različitih kategorija. Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, sef, čajnu kuhinju, SAT TV, frižider, mini bar (na upit) i balkon. Ponudu čine:

Standardne sobe: (35 m²) - sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu, mini kuhinju i balkon sa pogledom na baštu ili bazen, namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Junior suite: (40 m²) - sadrže dve sobe, spavaću sa francuskim ili dva odvojena ležaja i dnevnu sobu sa sofa ležajem, namenjene su za smeštaj do 3 osobe.

Family suite: (60 m²) – sadrže dve odvojene sobe i dnevnu sobu, malu kuhinju i balkon sa pogledom na baštu ili bazen, a namenjene su za smeštaj 2-5 osoba; idealne su za porodice.

Sport i zabava: U sastavu Lesse hotela nalaze se tri bazena sa izdvojenim delom za decu. Hotel ima spa centar, u okviru kojeg gosti imaju na raspolaganju saunu, tursko kupatilo i više soba za različite vrste masaža. Sportsko-rekreativni sadržaj u okviru hotela je izuzetno interesentan za posetioce, jer gosti mogu da se bave stoni tenisom, bilijarom, mini golfom, različitim sportovima na vodi i odbojkom na pesku. Za decu postoji uređeno igralište. Tokom letnjih meseci, organizuju se tzv. Grčke večeri, koje su veoma posećene, a namenjene su upoznavanju grčke tradicionalne muzike, folklore, kulture, i nacionalnih jela.

Usluga: Na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Obroci se služe po principu švedso stola – samoposluživanje.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga