Royal Taj Mahal 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Side Leto 2024  » Royal Taj Mahal 5*

ROYAL TAJ MAHAL 5*

LOKACIJA: Pozicioniran je u malom mestu Čolakli, na 5km udaljenosti od Sidea, a 48km od aerodroma u Antaliji. Zauzima površinu od 40.000m2, a počeo je sa radom 2015. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu peščanu plažu, gde su suncobrani, ležaljke, peškiri, dušeci i bar na plaži omogućeni bez doplate za goste hotela.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i tri a la carte restorana, koji se plaćaju, uz obaveznu rezervaciju (riblji, italijanski i meksički), a obezbeđen je i dijetalni meni. Zatim četiri spoljašnja bazena, sa osam vodenih tobogana, osam barova, i salom za konerenciju. Za relaksaciju u spa centru obezbeđena je sauna, sa turskim i parnim kupatilom, a za zabavu tu je amfiteatar, muzika uživo, diskoteka i razne animaciije. Sadrži i sportske aktivnosti: fitness centar, odbojku na plaži, pet teniskih terena, aerobik, boćanje, i stoni tenis. Za decu tu je dečiji bazen sa tri tobogana, meni, igralište, luna park, mini diskoteka i mini klub (4-12 godina). Usluge koje se plaćaju dodatno su: doktor, frizer, čuvanje dece, druge spa usluge, pranje veša, kao i internet kafe, vodeni sportovi i iznajmljivanje rekvizita, video igre i bilijar.

SOBE: U glavnoj zgradi hotela nalazi se 356 standardnih soba, za maksimum 3+1 osobu (52m2), 26 dvosobnih junior suite-a, za najviše 2+1 osobu (85m2), 10 connection family soba, gde su dve spavaće sobe, odvojene vratima, za najviše 4 osobe (77m2), 20 duplex family soba, za 4 osobe (70m2), 38 taj mahal family soba, sa dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila i hodnikom, za maksimum 4 osobe (77m2). Hotel poseduje i 5 soba za osobe sa invaliditetom. U svakoj sobi se nalaze: TV, telefon, klima, sef, wi-fi (sa slabijim protokom), mini bar(voda, bezalkoholna pića i pivo), balkon ili terasu, kupatilo sa fenom, bade mantil i kuvalo.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Izuzetno pogodan za porodice sa decom, zbog raznovrsnog sadržaja.

http://www.royaltajmahal.com/