Ikos Olivia 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Ikos Olivia 5*

IKOS OLIVIA 5*

Lokacija: Hotel Ikos Olivia je jedan od najvećih i najluksuznijih hotela u Grčkoj, koji je kategorisan sa 5 zvezdica, a pripada lancu hotela Ikos Resort. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, u zalivu Toroneos, i poseduje sopstvenu plažu u Gerakiniju. Od Solunskog aerodroma, hotel je udaljen oko 70 km. Smešten je u prirodnom ambijentu, okružen zelenilom, maslinjacima i uređenim baštama.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Ikos Olivia, nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, a pored ovog, hotel poseduje i a-la-carte restoran. Hotelski sadržaj upotpunjuje širok izbor barova i to: bar na plaži, snack bar, bar pored bazena i glavni bar u samoj hotelskoj zgradi. Od dodatnog sadržaja hotel pruža rent-a-car uslugu, internet kutak koji je bespatan, rent-a-bike uslugu, uslugu pranja veša, uslugu čuvanja dece, doktora na poziv, usluge frizera, poseduje TV salu, a postoji i veliki izbor sportsko-rekreativnih sadržaja. Hotel ima parking, koji je besplatan. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mini market i suvenirnica. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu, na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Peškiri se mogu iznajmiti u hotelu uz depozit.

Smeštaj: U sastavu Ikos Olivia hotela nalazi se oko 290 smeštajnih jedinica, raspoređenih u različite kategorije. Svaka soba sadrži kupatilo, fen za kosu, bade mantil i papuče, klima uređaj, SAT TV, DVD/CD, krevetac (na upit bez doplate), mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu. Ponudu čine:

Promo sobe: (25m²) – Nalaze se u glavnoj zgradi sa pogledom na baštu, sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj, namenjene su za smeštaj do 2 osobe.

Promo sobe u bungalovima: (25m²) - sa pogledom na baštu ili na more, sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj, namenjene su za smeštaj do 2 osobe.

Superior sobe: (30m²) – nalaze se u glavnoj zgradi, sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofu, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.

Junior suite: (35m²) – nalaze se u bungalovima, imaju pogled na more, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.

Panorama junior suite: (35m²) - nalaze se u glavnoj zgradi, imaju pogled na more, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Family junior suite: (40m²) – nalaze se u glavnoj zgradi, imaju pogled na more, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Suite u bungalovima: (50m²) - imaju pogled na baštu ili na more, sastoje se iz spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i dnevnog boravka sa sofa ležajem. Određeni broj suita ima i privatni bazen. Namenjene su za smeštaj 2-5 osobe.

Deluxe suite u bungalovima: (60m²) - imaju pogled na bazen, sastoje se iz spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i dnevnog boravka sa sofa ležajem. Namenjene su za smeštaj 2-5 osobe.

Deluxe suite u bungalovima: (85m²) - koji imaju izlaz na plažu, sastoje se iz dve spavaće sobe, svaka sa po 2 standardna ležaja ili francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofa ležajem. Namenjene su za smeštaj 2-6 osoba.

Sport i zabava: U sklopu hotela Ikos Olivia nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje besplatno. Pored toga, hotel ima bazen namenjen isključivo najmlađima, kao i jedan unutrašnji bazen čije je korišćenje besplatno. Gostima su na raspolaganju sportsko-rekreativni sadržaji u vidu terena za tenis, odbojku na pesku, košarku, stolovi za stoni tenis, pikado, kao i teretana. Postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Od ostalih sadržaja, gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.

Usluga: All Inclusive.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga