Naias hotel 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Naias hotel 3*

NAIAS 3*

Lokacija: Hotel Naias je mali hotel okružen lepim zelenilom, a nalazi se na samoj plaži turističkog letovališta Hanioti. Hotel se nalazi na samo 200 metara od centra Haniotija a 100 km od Soluna. Naias hotel sastavljen je od dve zgrade: starije, koja se nalazi na plaži i novije - koja se nalazi prekoputa. Hotel predstavlja odličan izbor kako za porodice tako i za mlade.

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Naias ima restoran kao i a-la-carte restoran. Takođe hotel ima bazen, bar i snack-bar. Dodatne usluge koje hotel nudi su: Wi-Fi koji je u javnim delovima hotela besplatan, usluge doktora na poziv (uz doplatu), rent-a-car (uz doplatu) kao i dozvoljen boravak ljubimcima, uz doplatu 10€ dnevno na recepciji.

Lokacija hotelske plaže je na samom kraju gradske peščano-šljunkovite plaže. Plaža je veoma uređena i široka. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Smeštaj: Hotel Naias raspolaže sa 65 smeštajnih jedinica koje su podeljene u studija i apartmane. Sve sobe sadrže malu kuhinju, TV, fen za kosu, krevetac (na upit, bez doplate), sef (uz doplatu). Klima uređaj, balkon ili terasu. Ponudu čine:

Studio sa pogledom na okolinu: (25-30 m2) – predviđen za 2-3 osobe, na raspolaganju je u obe hotelske zgrade, sastoji se od jedne sobe sa mini kuhinjom, spavaćim delom, kupatilom i terasom koja ima baštenski nameštaj.

Superior studio sa pogledom na okolinu: (25-30 m2) – smešten u glavnoj zgradi, renoviran 2019. godine, sastoji se od jedne sobe sa kuhinjom, spavaćim delom, kupatilom, terasom. Namenjen je za 2-4 osobe.

Apartman sa pogledom na baštu: (35-40 m2) – prostrani, smešteni u zgradi bliže moru, sastoji se od spavaće sobe i dnevnim boravkom, kupatilom i terasom. Predviđen za 2-5 osoba. Apartman takođe ima jednu klimu u dnevnom boravku.

Superior apartman sa pogledom na baštu: (35-40m2) – apartman je smešten u glavnoj zgradi, renoviran 2019. godine, sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, balkona ili terase. Može da primi do 5 osoba.

Sport i zabava: U okviru sadržaja hotela Naias nalaze se bazen i manji bazen za decu, animacioni program i igralište za decu. Hotel nudi takođe mogućnost organizovanja izleta (uz doplatu).

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.