Fortezza Beach Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Marmaris Leto 2024  » Fortezza Beach Resort 5*

FORTEZZA BEACH RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel Fortezza Beach je već dugo godina u ponudi letovanja za mesto Marmaris. Počeo je sa radom još 1994 godine, dok je kompletno renoviran 2019. godine. Smešten je na oko 18km od grada Marmarisa, a od aerodroma u Dalamanu je udaljen 100 km. Aerodrom u Bodrum je udaljen oko 150 km od hotela, s toga do ovog hotela je moguće doći iz dva pravca.

PLAŽA: U sklopu kompleksa hotela nalazi se peščano-šljunkovita plaža, koja je dugačka 550 metara. Gosti mogu bez dodatne doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire na plaži.

HOTELSKI SADRŽAJ:

Hotel poseduje glavni restoran i još dva a-la-carte restorana (grčki i riblji – koji su besplatni za goste hotela). Takođe, u okviru hotela postoji 5 barova, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, 2 sale za konferencije, WiFi, tursko kupatilo, sauna, diskoteku, 2 dečija bazena, dečiji klub (4-12 godina), igralište, dečiji bife. Od sportskih aktivnosti u hotelu su mogući: Teretana, stoni tenis, pikado, futsal, odbojka na pesku, animacija, košarka, boćanje i šah. Usluge uz dodatnu doplatu: masaže, sportovi na vodi, usluge doktora, dadilje, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

SOBE: Glavna zgrada je na tri sprata rasprostranjena. Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu je 278 standardnih soba (max 2+2, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta,za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj – drugo mlađe dete deli ležaj sa roditeljima ) od kojih su 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama i 41 porodičnih soba (dve sobe odvojene vratima, max 3+1 osoba, jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje).

Svaka soba ima: centralni klima uređaj, TV, telefon, sef (besplatno), mini bar (pun samo po dolasku, samo voda narednih dana), tuš, set za čaj i kafu, fen, balkon ili terasu.

USLUGA: Švedski sto. Usluga na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ukoliko želite opuštajući odmor, izdvojeni od gužve i užurbanog načina života, hotel Fortezza Beach je pravi hotel za vas.

Više informacija na sledećem linku: www.fortezzahotel.com