Aydinbey Famous Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Aydinbey Famous Resort 5*

AYDINBEY FAMOUS RESORT 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel je na udaljenosti od 45km od centra Antalije, a 40km od aerodroma. Počeo je sa radom 2005. godine, ali se renovirao 2019. godine i površina mu iznosi 12.000m2.

PLAŽA: Privatna peščano-šljunkovita plaža, na kojoj je gostima hotela omućeno korišćenje suncobrana, dušeka, peškira, ležaljki, kao i bara na plaži bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i dva a la carte restorana, gde se služe riba ili roštilj (gostima je omogućen dolazak tu jednom nedeljno besplatno). Hotelski sadržaj je upotpunjen sa tri otvorena i dva zatvorena bazena, sa tri vodena tobogana i pet barova. Pored toga, tu je i spa centar sa turskim kupatilom i saunom, teretana, pikado, stoni tenis, boćanje uz razne animacije i provod u diskoteci. Najmlađim gostima je namenjen dečiji bazen, igralište i klub (4-12 godina). Doplaćuju se: sve dodatne usluge spa centra, kao i lekara, frizera, čuvanja dece, pranja veša i svi vodeni sportovi, bilijar, internet kafe, a wi-fi je dostupan besplatno u lobiju hotela.

SOBE: Hotel sadrži 282 standardne sobe, tri su za osobe sa invaliditetom, za maksimum 2+2 osobe (29m2), economy sobe se nalaze na uglovima glavne zgrade i one su za najviše 3 osobe (29m2) i 34 dvosobne porodične jedinice, gde su dve spavaće sobe odvojene vratima i sadrže 2 TV-a, za 4+1 osobu (45m2). Sve sobe imaju: klimu, TV, sef, telefon, mini bar, wi-fi, balkon i kupatilo sa fenom.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

http://www.aydinbeyhotels.com.tr/