Boka Kotorska Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Crna Gora Leto 2024 » Hoteli Crna Gora Leto 2024  » Boka Kotorska Leto 2024

Boka Kotorska

Bokokotorski zaliv ili skraćeno “Boka” veoma je posećen turistički region u Crnoj Gori. Duga i veoma interesantna istorija, stari grad, jedrenjaci, izuzetna gostoprimljivost domaćina, mirno mesto za odmor, sve to zajedno asocira na Boku. Bokokotorsku rivijeru čini nekoliko naselja, od kojih, najveći turistički značaj imaju: Kotor, Tivat, Prčanj, Đenovići, Bijela, Bigovo itd. Boku čini i nekoliko ostrva, za koja se vezuju razne legende i zanimljive price o postanku istih. Mogu se izdvojiti: ostrvo Mamula, Prevlaka, Gospa od Milosti, Sveti Marko, ostrvo Cveća i dr.

Turistička agencija Top Travel iz Novog Sada, nastoji da spoji turiste sa ovim predivnim mestom i pruži kvalitetan, komforan i lep smeštaj. U nastavku izdvojena ponuda smeštaja, za više informacija možete nas kontaktirati na br. 069/221-73-73.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga