Grand Efe 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Izmir Leto 2024  » Grand Efe 4*

GRAND EFE 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi nadomak mesta Ozdere, na samoj obali mora, dok je od centra Izmira udaljen 65km, a od njegovog aerodroma 45km. Njegova površina iznosi 20.000m2, počeo je sa radom 1991. godine, a renoviran 2014. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, na kojoj su ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri omogućeni gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, hotel raspolaže i sa četiri bara, bazenom uz tri vodena tobogana, tri konferencijske sale, a wifi je besplatan u celom hotelu. Sportova ima raznih poput, odbojke na pesku, tenisa, mini golfa, košarke, pikada i teretane. Deci je obezbeđen dečiji bazen, igralište, klub (4-12 godina), uz razne animacije. Doplaćuju se usluge tretmana u spa centru, frizera, lekara, pranja veša,fotografa, kao i soba za igrice, bilijar, motorizovani sportovi na vodi.

SOBE: U hotelu se nalaze 342 standardne sobe sa pogledom na kopno ili more, za najviše 3 osobe(24m2), 40 family connecting soba, za najviše 5+1 osobu (48m2), i 2 sobe su namenje ososba sa invaliditetom. Svaka soba poseduje svoje kupatilom sa fenom, balkon, telefon, TV, wifi, sef uz depozit i mini bar gde je samo voda besplatna.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Uživaćete u miru i odmoru, okruženi borovinom i palmama.

 https://www.bigblue.rs/sr/hotel/turska/izmir/www.grandefe.com