Akka Antedon Hotel 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Akka Antedon Hotel 5*

AKKA ANTEDON 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u oblasti Beldibi i rasprostire se na površini od 90.000m2. Od aerodroma u Antaliji ga deli 45km, a od Kemera 15km. Otvoren je 2005. godine, na samoj obali mora, a renoviran 2010. godine.

PLAŽA: Na privatnoj peščano-peskovitoj plaži, za goste hotela su obezbeđeni suncobrani, ležaljke, dušeci, peškiri i plažni bar bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj kompleks poseduje čak pet restorana, od kojih je jedan glavni, a četiri su a’la carte(sa italijanskom, turskom, francuskom, ili ribljom kuhinjom, dodatno se plaćaju i nije dozvoljen ulaz deci mlađoj od sedam godina), uz dijetalni i vegetarijanski meni. Takođe, poseduje i pet barova, dvanaest sala za konferenciju, bioskopsku salu, dva teniska terena, teretanu, bilijar, stoni tenis, odbojku na pesku, mini fudbal, košarku, pikado, surfovanje (uz licencu). Od vodenih aktivnosti tu su dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen , sa sedam vodenih tobogana, zatim spa centar, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, aerobik. Zabavni program je dopunjen uz diskoteku, muziku uživo i animaciju, a za decu je tu bazen sa malim toboganom, igralište, dva kluba(4-7 i 8-12 godina), kao i dečiji meni. Uz doplatu su omogućeni časovi tenisa i ronjenja, frizer, doktor, masaža, dadilja, motorizovani vodeni sportovi, kao i usluga pranja veša.

SOBE: U hotelski kompleks spada glavna zgrada od četiri sprata, poseban porodični deo na četiri sprata i sedam zasebnih vila. U glavnoj zgradi nalazi se 330 standardnih soba (5 za osobe sa posebnim potrebama), za maksimalno 3 osobe (30-42m2), 76 duplex family soba, sa dve spavaće sobe i dva kupatila, za najviše 5 osoba (52-63m2), zatim 10 duplex apartmana sa takođe, dve spavaće sobe i dva kupatila, za maksimalno 4 osobe (61-98m2), 4 dvosobna junior suite-a, koji poseduje dnevnu i spavaću sobu odvojenu vratima, za najviše 2+1 osobu (45m2), i 2 dvosobna king apartmana (u kojima se nalazi: dnevna soba sa malom kuhinjom i radnim stolom, spavaća soba, sauna, đakuzi u kupatilu kao i na terasi, uz dva toaleta i pogled na more), namenjeni su za najviše 3 osobe (278m2). Sledeći je family deo i u njemu se nalazi 68 family soba koje imaju hodnik i odvojenu spavaću sobu za maksimalno 4 osobe(40-52m2). U vila delu se nalaze 2 jednospratne Saphire vile koje poseduju dnevnu sobu i 4 spavaće, i 4 kupatila, kuhinju, bazen, i saunu, za najviše 9 osoba (210m2), i 5 dvospratnih Ruby vila, gde na prvom spratu postoje dnevna i spavaća soba, sa kupatilom i kuhinjom, a na drugom spratu su dnevna, spavaća soba, kupatilo i bazen, za najviše 4+1 osobu (135m2). Sve ove sobe poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, TV, sef, mini bar, wi-fi i balkon.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel nudi odličan sadržaj za decu, i preporuka je za sve kategorije gostiju