Thalassa Mahdia 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Mahdia 2024  » Thalassa Mahdia 4*

HOTEL THALASSA MAHDIA 4*

 

LOKACIJA:

Hotel Thalassa Mahdia je udaljen oko 4 km od grada Mahdie i njene prepoznatljive luke, dok od aerodroma Cartage, u Tunisu, je udaljen 218 km, a od aerodroma u Monastiru 44 km.

 

PLAŽA:

Hotel poseduje sopstvenu plažu sa finim belim peskom, a ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, glavni restoran sa zatvorenim i otvorenim delom na terasi, dva restorana, 5 barova, otvoreni bazen, dečiji bazen, prostorija za prtljag, prodavnica, menjačnica, suvenirnica, ambulanta, sala za sastanke i bankete, salon lepote, usluga pranja veša (uz doplatu), Elyssa Thalassa Spa centar (sauna, tursko kupatilo, jacuzzi), diskoteka, a Wi-Fi internet je dostupan u celom hotelu uz doplatu. Mnogo aktivnosti je na raspolaganju gostima hotela kao što su: teniski tereni, tereni za mini golf, dečije igralište, tereni za košarku, fudbal, odbojku, kuglanje, stoni tenis, mini klub za decu 4-10 godina, kao i program animacije za decu 10 -14 godina. Tu su i otvoreni (sezonski) i zatvoreni bazen (tokom čitave godine) sa slatkom vodom, i poseban zatvoreni bazen sa slanom vodom u okviru thalasso centra. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SOBE:

Luksuzan hotel na 3 sprata koji raspolaže sa 233 nepušačke sobe sa balkonom ili terasom, a sve sobe raspolažu kupatilom, fenom za kosu, klima uređajem, imaju telefon, sef i mini bar (uz doplatu), SAT TV.

 

USLUGA:

All Inclusive uslugu koja podrazumeva doručak, ručak, večeru - samoposluživanje prema hotelskim pravilima.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga