Tui Magic Life Sarigerme 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Fetije Leto 2024  » Tui Magic Life Sarigerme 4*

TUI MAGIC LIFE SARIGERME 4*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u samom centru mesta Sarigerme, okružen zelenilom. Iako je otvoren dvedesetih godina, renovirao se u periodu između 2014-2015. godine, a prostire se na površini od 153.000m2.

PLAŽA: Na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 200m, gostima hotela suobezbeđeni suncobrani, ležaljke i peškiri bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i dva a la carte restorana, jedan sa tradicionalnom turskom kihinjom, a drugi sa internacionalnom, koji je jednom u toku boravka besplatan. Hotel se sastoji još iz dva spoljašnja i dva unutrašnja bazena, uz amfiteatar, fitness centar, sportove kao što su odbojka na pesku, pikado, aerobik, stoni tenis i tenis, a obezbeđena je i sauna. Wifi je takođe omogućen svima na korišćenje bez doplate. Za najmlađe goste, hotel je pripremio dečiji bazen, mini i junior klub (3-6 i 13-46 godina) uz razni animacioni program. Dok se uz doplatu mogu dobiti razni tretmani u spa centru, usluge frizera, lekara, pranja veša, kao i motorni sportovi na vodi.

SOBE: U hotelu se ukupno nalazi 253 sobe, od kojeg su standardne sa balkonom, za maksimalno 2+1 osobu (22m2), a samo neke imaju delimični pogled na more, sledeće su standardne sobe bez balkona, za 2+1 osobu (22m2). Bungalovi su odvojeni od glavne zgrade, za najviše 2+1 osobu i nalaze se na malom uzvišenju (25m2). U svakoj sobi nalazi se kupatilo sa fenom, wifi, kuvalo, sef, TV, telefon, klima i mini bar gde je besplatna samo voda.

USLUGA: Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Imate priliku da uživate u hotelu sa odličnom uslugom, koji pripada čuvenom lancu hotela.

http://www.tthotels.com/hotel/tui-magic-life-sarigerme