Miracle Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Antalija – Lara Leto 2024  » Miracle Resort 5*

MIRACLE RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel je udaljen 11km od centra Alanje, a 14km od aerodroma u Antaliji, njegova površina iznosi 135.000m2. Ovaj divni hotel na obali mora sagrađen je 2005. godine, a renoviran 2016. godine.

PLAŽA: Privatna peščana plaža uz svoj bar, gde su peškiri, ležaljke i suncobrani omogućeni gostima hotela na korišćenje bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i četiri a la carte restorana, u kojima se rezervacija plaća, a nude italijansku, riblju, meksičku, i tursku hranu. Hotel poseduje i SPA centar, čak pet barova, salu za konferenciju, bioskop, wi-fi u lobiju koji je besplatan. Za vodene aktivnosti tu su spoljašnji i unutrašnji bazeni, uz tri vodena tobogana, tursko i parno kupatilo, saunu, i razne sportove na vodi (koji se dodatno doplaćuju). Od ostalih aktivnosti hotel je obezbedio četiri teniska i dva fudbalska terena, odbojku na pesku, mini fudbal i golf, boćanje, košarku, teretanu, streličarstvo, a od večernjih aktivnosti tu su muzika uživo, uz razne animacije. Najmlađim gostima na raspolaganju su dečiji bazen sa dva vodena tobogana, igralište, kao i dečiji, mini, i teen klub (4-8 godina, 9-11 godina, 12-16 godina). Dodatno se plaća: časovi svih sportova, kao i iznajmljivanje rekvizita, frizer, đakuzi, masaža, bilijar, video igre, internet kafe, uz usluge pranja veša, lekara, čuvanja dece.

SOBE: Hotel Miracle Resort poseduje 425 standardne sobe, za najviše 3+1 osobu, od kojih je 11 za osobe sa invaliditetom (28-34m2), 121 dvosobnu family sobu, sa dva kupatila i dva balkona, za maksimalno 4+2 osobe (68m2), i 14 dvosobnih junior suit soba, koja ima pogled na more, odvojenu dnevnu i spavaću sobu, uz dva kupatila,za 2+2 osobe (75m2). Sve sobe poseduju svoje kupatilo i fen, klimu, TV, telefon, mini bar, balkon, wifi, sef i room service (koji se jedino doplaćuje).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Veoma moderan hotel, sa atraktivnim SPA centrom, posebna preporuka za roditelje sa decom. Odličan odnos cene i kvaliteta.

http://www.miraclehotel.com/