Jaz Tamerina 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Almaza Bay Leto 2024  » Jaz Tamerina 5*

JAZ TAMERINA 5*

LOKACIJA: Hotel Jaz Tamerina udaljen je od peščane plaže 500m, a gostima omogućeno je korišćenje ležaljki, suncobrana, peškira bez doplate na plaži hotela Jaz Oriental, uz mogućnost prevoza do nje malim golf kolicima. Ovaj luksuzni hotel građen je po savremenoj arhitekturi i udaljen je od aerodroma Marsa Matruh 37km.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel se sastoji iz glavnog restorana, pet a’la carte (mediteranska, libanska, azijska i sushi, italijanska i morska kuhinja), uz tri bara i poslastićčarnicu. Takođe, poseduje i veliki spoljašnji bazen, stoni tenis, boćanje, pikado, fudbal, košarku i odbojku na plaži, dok je animacija organizovana u hotelskom amfiteatru. Deci su obezbeđeni bazen, mini klub i igralište. Usluge uz doplatu su: doktor, rent-a-car, uslužno pranje i peglanje veša, teniski teren i oprema, kao i wi-fi (koji je besplatan za dva uređaja po smeštajnoj jedinici).

SOBE: Hotel Jaz Tamerina sastoji se iz 191 sobe. Dok se one dele na superior, sa pogledom na baštu ili bazen (34m2), ili family-porodične (41m2). U svakoj od tih soba nalazi se kupatilo sa fenom, klima, TV, telefon, sef, balkon ili terasa, i mini bar (uz doplatu).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta. 

*ZA INFORMACIJE O CENAMA HOTELA ZA SEZONU 2024 KONTAKTIRAJTE AGENCIJU PUTEM EMAILA ILI NA BR. 0692217373 ; 0213041748