Palladium Hotel 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Palladium Hotel 3*

PALLADIUM 3*

Lokacija: Hotel Palladium je odličan hotel sa tri zvezdice, koji se nalazi u malom mestu Kriopigi, u regiji Kasandra, na poluostrvu Halkidiki. Hotel se nalazi u prirodnom okruženju i pruža veoma prijatnu atmosferu. Od Solunskog aerodroma, hotel je udaljen oko 84 km, a od poznatog turističkog letovališta Kalithea, svega 3 km. U turističkom letovalištu Kalithea, postoji širok spektar zabavnih sadržaja.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Palladium, hotelski sadržaj je veoma raznovrstan. Naime, u hotelu se nalazi recepcija, glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, tradicionalna grčka taverna, bar pokraj bazena, a Wi-Fi je dostupan u javnim delovima hotela. Od dodatnog sadržaja, hotel pruža mogućnost čuvanja stvari u sefu na recepciji (uz doplatu), rent-a-car uslugu, animacije i igralište za decu, kao i razne sportsko-rekreativne sadržaje.

Hotel Palladium je od plaže udaljen 600 m, a do nje se može stići uz prevoz hotelskim - shuttle busom koji je besplatan.

Smeštaj: Sastav hotela Palladium čine 4 zgrade i ukupno 60 smeštajnih jedinica. U ponudi su različite kategorije smeštajnih jedinica, a svaka sadrži kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider i balkon. Ponudu čine:

Standard sobe: (19m²) - sadrže bračni krevet. Triple sobe: - za nijansu veće kvadrature i imaju bračni krevet i još jedan single krevet.

Eco family sobe: (25m²) - sadrže bračni krevet i krevete na sprat za decu.

Family sobe: - malo veće kvadrature od eco family soba, imaju bračni krevet i sofa krevet ili dva single kreveta.

Junior suite: (28m²) - renovirani su i imaju bračni krevet i sofa krevet.

Elegant suite: (21m²) - imaju bračni krevet.

Comfort family sobe: (31m²) - imaju bračni krevet, jedan single krevet i sofa krevet. *Postoji mogućnost i da se ubaci još jedan pomoćni krevet ili krevetac za bebu, ali na upit.

Sport i zabava: U sklopu hotela Palladium nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su uključeni u cenu. Pored toga, hotel ima i bazen namenjen isključivo najmlađima. Od sportsko-rekreativnih sadržaja, gostima su na raspolaganju tereni za tenis (uz doplatu), tereni za košarku i odbojku na plaži, sto za stoni tenis, kao i pikado. Za decu hotel organizuje dečiji program, animacije.

Usluga: Na bazi polupansiona ili all inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).