Movenpick Resort and Marine Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Sousse 2024  » Movenpick Resort and Marine Spa 5*

HOTEL MOVENPICK RESORT AND MARINE SPA 5*

 

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u mestu Sousse, udaljen 2 km od centra grada, a od aerodroma u Monastiru je udaljen 20 km.

 

PLAŽA:
Hotel ima prelepu sopstvenu plažu, a ležaljke, suncobrani i peškiri su dostupni i na plaži i na bazenu besplatno.


HOTELSKA PONUDA:
Hotel ima recepciju, restoran, barove, otvoreni, zatvoreni i dečiji bazeni, spa centar, čuvanje dece, animacije, aerobik, akvabik, odbojka, pikdao, menjačnica, joga, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama.

SOBE:

Hotel ima na raspolaganju sledeće tipove soba: Standardnih soba ima ukupno 239, imaju jedan bračni ili dva single ležaja i površinu od 30-34m², standardne sobe sa delimičnim pogledom na more takođe imaju jedan bračni ili dva single ležaja površinu od 30-34m² i ima ih 100. Standardnih soba sa pogledom na bazen ima 94, standardne sobe sa pogledom na more imaju površinu od 34m² i ima ih 136. Takođe hotel ima klima uređaj, SAT TV, sef, telefon, minibar, Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasa.

USLUGA:
All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak, večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, a u okviru ponude su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića u odrađeno doba dana. 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga