Amelia Beach Resort Hotel&Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Side Leto 2024  » Amelia Beach Resort Hotel&Spa 5*

AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*

LOKACIJA: Smešten u mestu Kizilot, udaljen je 25km od centra Sidea, 40km od Alanje, a 80km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 2008. godine, ali renoviran 2014. , rasprostire se na površini od 50.000m2.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju peščano-šljunkovitu plažu, gde su ležaljke, peškiri, suncobrani i bar na plaži obezbeđeni za goste hotela bez doplate, a do nje se dolazi podzemnim prolazom.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i četiri a la carte restorana, sa italijanskom, turskom, ribljom i kineskom kuhinjom, koji se doplaćuju. Od ostalog sadržaja tu je šest različitih barova, sa tri spoljašnja i jednim unutrašnjim bazenom, uz četiri vodena tobogana. Zatim SPA centar (tursko kupatilo i sauna), četiri sale za konferenciju, razni sportovi poput odbojke na pesku, pikada, košarke, stonog tenisa, tenisa, streličarstva, uz večernju zabavu u diskoteci. Za decu obezbeđen je dečiji bazen i meni, razne animacije, dečiji i teen klub (4-11 i 11-15 godina). Uz doplatu omogućene su ostale usluge SPA centra, iznajmljivanje rekvizita za sportove, internet kafe, kao i usluge pranja veša, doktora, frizera i čuvanja dece. Zabava poput bilijara, kuglanja i video igara se takođe doplaćuje.

SOBE: Hotel se sastoji od 300 standardnih soba, uključujući i 4 sobe za osobe sa invaliditetom, za najviše 3 osobe (36m2), 4 eko sobe, za maksimalno 3 osobe (36-39m2), 122 family large bunkbed soba, gde su kreveti na sprat, za maksimalno 2+2 osobe (36-39m2), 24 family sobe B, gde su dve sobe odvojene vratima, za 4 osobe (43m2), i 33 family sobe C, koje imaju dve spavaće sobe odvojene vratima i dva kupatila, za 4 osobe (72m2). Svaka od ovih soba sadrži svoje kupatilo sa fenom, TV, telefon, klimu, mini bar i balkon, a sef i WIFi se doplaćuju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Zanimljiv i raznovrstan sadržaj, adekvatan za sve tipove gostiju.

http://www.ameliabeachresort.com/