Solymar Soma Beach 4*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Solymar Soma Beach 4*

SOLYMAR SOMA BEACH 4*

LOKACIJA: Ovaj hotel je udaljen 45km od aerodroma, a smešten je na obali Crvenog mora u regiji Soma Bay.

PLAŽA: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, koja važi za jednu od najlepših u Hurgadi, sa postepenim ulaskom u vodu.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, u ovom hotelu se nalaze i dva a la carte restorana uz restoran na plaži i nekoliko barova. Bežični internet je dostupan u svim zajedničkim prostorijama, a poseduje i dva bazena kod kojih postoji manji deo odvojen za decu, kao i razne animacije, mini klub i igralište. Od sportskih aktivnosti hotel je omogućio teretanu, odbojku na plaži, stoni tenis pikado, bilijar, kao i razne sportove na vodi, a tu je i MIVIDA SPA centar, sa uslugama koje se doplaćuju.

SOBE: Hotel ukupno raspolaže sa 433 smeštajne jedinice, koje se mogu podeliti na superior sobe, sa pogledom na vrt, bazen ili delimičan pogled na more, za 2 odrasle osobe i 1 dete(50m2) i druge su superior family sobe, za dve odrasle osobe i dva deteta ili 3+1, a takođe imaju pogled na vrt, delimičan ili direktan pogled na more. Svaka od tih soba poseduje svoje kupatilo sa fenom, mini bar, terasu ili balkon, wifi, sef i TV.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel pripada lancu čuvenih Jaz hotela što garantuje odličnu uslugu i moderno opremljene sobe.

http://www.jazhotels.com/hoteldetail/62-egypt-safaga-solymar-soma-beach