Jaz Crystal Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Almaza Bay Leto 2024  » Jaz Crystal Resort 5*

JAZ CRYSTAL RESORT 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel je udaljen 37km od aerodroma Marsa Matruh, a nalazi se na predivnoj peščanoj plaži, na samoj obali tirkizno plavog Sredozemnog mora. Hotel je svojim gostima omogućio upotrebu suncobrana, peškira i ležaljki bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, hotel se sastoji i iz 5 a’la carte sa mediteranskom, azijskom i sushi, italijanskom, libanskom kuhinjom, kao i jednim restoranom namenjenim za pripremu morskih specijaliteta. U ponudi su takođe i četiri hotelska bara, poslastičarnica, spoljašnji bazen, kao i razni sportovi poput stonog tenisa, boćanja, pikada, teretane, i terena za košarku, fudbal i odbojku na plaži, a za veče organizovane su razne zabave u sklopu amfiteatra.  Za najmlađe goste namenjen je dečiji bazen, uz mini klub sa igralištem. Ostale usluge koje se doplaćuju su: servis za pranje i peglanje veša, lekar, wellness usluge i wi-fi (besplatan je za dva uređaja po smeštajnoj jedini).

SOBE: Hotel se ukupno sastoji iz 263 smeštajne jedinice, koje se dele na superior sa pogledom na bazen ili baštu, ima ih 78, i mogu biti povezane (40m2), i family-porodične sobe, ima ih 174 i nešto su veće od superior (50m2). Sve sobe poseduju svoje kupatilo sa fenom, klimu, telefon, sef, TV, aparat za kafu i čaj, balkon ili teresu i mini bar(uz doplatu).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel je odličan za porodice sa dvoje dece, jer poseduje komforne family sobe. 

*ZA INFORMACIJE O CENAMA HOTELA ZA SEZONU 2024 KONTAKTIRAJTE AGENCIJU PUTEM EMAILA ILI NA BR. 0692217373 ; 0213041748