Antalija – Lara Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024  » Antalija – Lara Leto 2024

ANTALIJA

SJAJNA ZVEZDA MEDITERANA

 

Antalijska regija – regija kao iz raja koja fascinira svojom lepotom, dugim peščanim plažama, neverovatnim morem, zalivima i planinama pokrivenim četinarima. Čini je nekoliko poznatih letovališta Antalija, Alanja, Kemer, Belek i Side.

Nekadašnja Ataleja, a današnja Antalija je grad u istoimenoj regiji koji pleni svojom lepotom, azurnim morem i mirisom soli u vazduhu. Nalazi se na jugu Turske i predstavlja pravi mali raj za sve generacije. Prijatni i gostoprimljivi domaćini, izuzetno povoljna klima, preko 300 sunčanih dana godišnje i neverovatne plaže čine ovo mesto jednim od najposećenijih u Turskoj. Bajkovita priroda i znamenitosti Antalije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Prelepa marina, uske popločane ulice, autentične kuće, pravi duh orijenta i čitav spektar boja kao i mogućnost obilaska mnogobrojnih spomenika kulture poput Hadrijanove kapije, grada Mire (Demre), jednog od najvažnijih gradova Likije, drevnih gradova Arikanda i Perge sve to sigurno će Vas oduševiti.

Ukoliko volite šoping Antalija je pravi izbor za Vas. Veliki broj šoping centara kao i starih bazara sa tradicionalim turskim proizvodima će zadovoljiti svačiji ukus.

Zahvaljujući fantastičnoj prirodi i neverovatnim pejzažima, kao i bogatom kulturnom-istorijskom nasleđu, Antalija je mesto koje će Vas definitivno očarati i u koje ćete poželeti da se vratite.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga