Lagomadra Beach&Suites 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Lagomadra Beach&Suites 4*

LAGOMADRA BEACH&SUITES 4*

Lokacija: Hotel Lagomadra Beach and Suites se nalazi na Sitoniji, u okviru Halkidičke turističke regije. Od Solunskog aerodroma, Lagomadra hotel je udaljen oko 90 km, dok se na nekih 5 km nalazi poznato letovalište Neos Marmaras. Lagomadra Beach je lociran na samoj peščanoj plaži, u prirodnom okruženju, stoga se preporučuje ljudima koji žele mir i odmor,naročito porodicama.

Hotelski sadržaj: Hotel Lagomandra beach and suites u svom sastavu poseduje glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, a pored toga ima i a-la-carte restoran, kao i tavernu u kojoj se služe tradicionalni grčki specijaliteti. Uz to, gostima su na raspolaganju tri bara, u samom hotelu, pored bazena i na plaži. Od dodatnog sadržaja hotel nudi: usluge rent-a-car, menjačnicu i bankomat, internet kutak koji je besplatan, TV salu, mini bus prevoz do Neos Marmarasa, transfer od aerodroma, mnoštvo sadržaja za decu, kao i širok izbor sportsko-rekreativnih sadržaja. Usluge doktora su moguće uz poziv. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mini market i suvenirnica. Hotel ima i parking.

Smeštaj: U okviru hotela Lagomadra Beach nalazi se 90 smeštajnih jedinica, podeljenih u nekoliko kategorija. Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, , mini frižider i balkon. Ponudu hotela čine:

Superior sobe: (18 m²) - Sadrže dva kreveta i sofu. Potpuno su renovirane 2008. god. Imaju pogled na vrt. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.

Deluxe sobe: (26 m²) - Imaju 2 kreveta i sofu. Nalaze se u zgradama bližim moru, sa pogledom na vrt ili bazen. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.

Family sobe: (25 m²) - Sastoje se iz jedne prostorije, imaju dva kreveta i dodatnu sofu za decu, dizajnirane su za dve odrasle osobe i dvoje dece. Uglavnom se nalaze u prizemlju, i imaju pogled na vrt.

Deluxe family sobe: (oko 32 m²) - Sastoje se iz jedne prostorije, sa 3 kreveta i pomoćnim ležajem. Smeštene su u prizemlju, sa pogledom na vrt ili more. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Junior suite: (35 m²) - Nalaze se na prvom spratu sa pogledom na bazen ili more. Kombinovana dnevno-spavaća soba, imaju dva kreveta i sofu. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Apartman: (40 m²) - Sastoji se od jedne velike ili dve spavaće sobe povezane vratima. Imaju pogled na vrt. Namenjene su za smeštaj 2-5 osoba.

Sport i zabava: U sklopu hotela Lagomadra Beach nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje besplatno. Pored toga, hotel ima i bazen namenjen isključivo najmlađima. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, da koriste teretanu, terene za košarku, kao i da koriste sto za stoni tenis. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za decu postoji konkretan tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i veliko igralište.

Usluga: Na bazi polupansiona.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga