Almazino 4*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Almaza Bay Leto 2024  » Almazino 4*

ALMAZINO 4*

LOKACIJA: Hotel Almazino predstavlja niz atraktivnih niskih zgrada na tri sprata, koje se nalaze na samo 800m udaljenosti od peščane plaže zaliva Almaza Bay, a gostima hotela omogućena je upotreba ležaljki, suncobrana i peškira. Hotel je udaljen od aerodroma Marsa Matruh 37km.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel sadrži glavni restoran „Olla“, kao i tri fantastična hotelska bara, na krovu, bazenu i plaži. A pored glavnog, postoji i pet a’la carte restorana koji uz rezervaciju i doplatu, pružaju azijsku, libansku, mediteransku, italijansku i morsku kuhinju. Za sport i zabavu, hotel  je svojim gostima omogućio manji spoljašnji bazen, stoni tenis, odbojku na plaži, terene za basket i fudbal i boćanje. Najmladjim gostima omogućen je manji dečiji bazen, kao i mini klub sa igralištem. Od dodatnih usluga uz doplatu omogućeno je uslužno pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv, masaže i besplatnog prevoza golf kolima od hotela do plaže.

SOBE: Almazino hotel se sastoji iz 96 superior soba sa pogledom na bazen ili baštu, gde postoje i povezane sobe, za najviše 2 osobe (27m2). Sve sobe sadrže svoje kupatilo i fen, klimu, sef, TV, aparat za čaj i kafu, balkon i mini bar (uz doplatu).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel Almazino isključivo nudi sobe sa dva odvojena kreveta. 

*ZA INFORMACIJE O CENAMA HOTELA ZA SEZONU 2024 KONTAKTIRAJTE AGENCIJU PUTEM EMAILA ILI NA BR. 0692217373 ; 0213041748