Hercegnovska rivijera Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Crna Gora Leto 2024 » Hoteli Crna Gora Leto 2024  » Hercegnovska rivijera Leto 2024

Hercegnovska rivijera

Herceg Novi predstavlja centar turizma kao jedne od najjačih privrednih grana u Crnoj Gori. Najznačajnije turističke atrakcije u Herceg Novom, koje privlače veliki broj turista tokom leta su: šetalište pet Danica koje se proteže od naselja Meljine do Igala u dužini od oko 6km,  parkovi prepuni zelenila,  staro gradsko jezgro,  nekoliko sakralnih objekata, pećina Plava špilja,  kao i ostrvo Mamula koje se nalazi na nekih 6,3 km udaljenosti od Herceg Novog. Sve atrakcije utiču na to da, kad se spomene Herceg Novi prosto se mora upotrebiti epitet mesta “koje ima dušu”. Celokupnu Hercegnovsku rivijeru (oko 25 km dužine), sačinjava nekoliko naselja sa širokom ponudom smeštajnih kapaciteta. U naselja koja su turistički najviše afirmisana spadaju: Herceg Novi, Igalo, Meljine, Luštica, Njivice.

Turistička agencija Top Travel iz Novog Sada, nastoji da spoji turiste sa ovom predivnom rivijerom i pruži kvalitetan, komforan i lep smeštaj. U nastavku izdvojena ponuda smeštaja, za više informacija možete nas kontaktirati na br. 069/221-73-73.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga