Casa Mare Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Marsa Alam Leto 2024  » Casa Mare Resort 5*

CASA MARE RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel Casa Mare se nalazi u mestu Marsa Alam, kategorisan sa 5*, predstavlja predivni resort za odmor i opuštanje. Od samog aerodroma Marsa Alam udaljen je oko 17km, dok od aerodroma u Hurgadi udaljen je 230km. Poznata Marina Port Ghalib nalazi se na 15km od hotela.

PLAŽA: Hotel ima svoju privatnu plažu sa veoma dugačkim pontonom od 850m. Na samom kraju pontona nalazi se koralni greben, gde posetioci imaju jedinstvenu priliku za snorkling. Veći deo plaže je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu.

Hotel Casa Mare svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo ronjenja i istraživanja podvodnog sveta zahvaljujući svom koralnom grebenu.

HOTELSKI SADRŽAJ: Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i razni sportski sadržaji. Za decu tu su aqua park, mini klub, animacije. Od ostalih sadržaja hotel ima parking, servis za pranje i peglanje veša, doktora, limuzina, apoteka.

Hotel ima 5 bazena (3 se greju tokom zime), aqua park, centar za kite surfing, centar za ronjenje, jahanje konja, bilijar, dnevne i večernje animacije, boćanje, odbojku na plaži, stoni tenis, teren za fudbal, pikado. Od sportova dodatno se plaća: centar za kite surfing, ronilački centar, jahanje konja, bilijar. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani lica i tela.

SOBE: Sobe u hotelu su raspoređene na tri sprata. Hotel ima 421 smeštajnu jedinicu. Hotel ima više tipova soba i to:

Superior room – Mogu imati pogled na baštu, more ili bazen. Sve sobe sadrže sef, minibar, ormar, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, LCD TV, terasu/balkon.

Deluxe room – Malo veća od superior sobe. Kao i superior soba može imati pogled na more, bazen ili baštu. Sve sobe imaju sef, minibar, ormar, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, LCD TV, terasu/balkon. Gosti koji borave u ovim sobama imaju pravo na 24h all inclusive koncept, pravo na korišćenje A la Carte restorana besplatno jednom u toku nedelje, Wi-Fi, set za čaj i kafu, bademantil i papuče.

Family room – Predstavljaju najveće smeštajne jedinice u hotelu. Sastoje se iz dve spavaće sobe i mogu imati delimičan pogled na more ili pogled na bazen. Sve sobe imaju 2 sefa, 2 minibara, 2 ormara, 2 kupatila sa tušem i fenom za kosu, 2 LCD TV, set za čaj i kafu, bademantil i papuče, pravo na 24h all inclusive koncept, pravo na korišćenje A la Carte restoran jednom u toku nedelje besplatno, Wi-Fi, jednu terasu/balkon.

USLUGA: Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima)

NAPOMENA: Lep, porodičan hotel. Za ljubitelje podvodnog sveta idealan.