Kuća Sissy
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Neos Marmaras 2024  » Kuća Sissy

SISSY

Kuća Sissy se nalazi u Neos Marmarasu, nova je u ponudi i predstavlja odličan smeštajni objekat. Smeštena je iznad fudbalskog stadiona, na oko 150 m od mora i 300 m od gradske plaže. Prednost ove kuće je što se u njenoj neposrednoj blizini nalaze dobro snabdeveni supermarketi kao i lepe taverne. U okviru kuće Sissy nalaze se studiji i apartmani. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj (čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta, 3 € po danu), TV i Wi-Fi. Studiji su predviđeni za 2-3 osobe, dok apartmani mogu i do 5 osoba da ugoste. Ispred kuće se nalazi manje dvorište, u okviru kojeg postoji i tuš za ispiranje nogu nakon dolaska sa plaže. 

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije na najam smeštaja u iznosu od 5% kao i dodatnih 10% za uplatu u celosti.

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije u iznosu od 10 eur po osobi na paket aranžmane kao i dodatnih 10 eur popusta po osobi za uplatu u celosti.

 

Popust na paket aranžmane odobravamo u terminu 20.05-06.09

SISSY CENOVNIK

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 
- Navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.

- Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.

Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga