Athena Pallas Village 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Athena Pallas Village 5*

ATHENA PALLAS VILLAGE 5*

Lokacija: Hotel Athena Pallas Village predstavlja jedan od najpopularnijih hotela na Sitoniji, veoma je luksuzan, kategorisan sa 5 zvezdica, a izgrađen je u tradicionalnom grčkom stilu. Nalazi se između dva letovališta Neos Marmaras (11 km) i Nikiti (10km), i smešten je na samoj plaži u mestu Akti Elias. Od Solunskog aerodrome, hotel je udaljen nekih 96 km.

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Athena Pallas Village ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, a pored toga poseduje i a-la-carte restoran. Hotel sadrži četiri bara: glavni bar u hotelu, bar pored bazena, snack bar i bar na plaži gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Od dodatnog sadržaja hotel nudi usluge rent-a-car, rent-a-bike, usluge pranja veša, uslugu doktora na poziv, a poseduje i menjačnicu, internet kutak koji je besplatan, TV salu, kongresnu salu. Hotel Athena Pallas Village poseduje parking koji je besplatan. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mini market i suvenirnica.

Od plaže, koja je udaljena oko 20 m, hotel deli ulica i do nje se silazi stepenicama ili podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju, a peškiri se mogu dobiti u hotelu uz depozit od 20 eura.

Smeštaj: U okviru hotela Athena Pallas Village, nalazi se 175 smeštajnih jedinica, podeljenih u nekoliko kategorija. Svaka soba sadrži kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon. Ponudu hotela čine:

Standardna soba pogled basta/planina: (22m²) - sadrže francuski ležaj, namenjene su za smeštaj do 2 osobe.

Superior soba: (28m²) - moderno su opremljene, sadrže francuski ležaj, sofu ili pomoćni ležaj. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Grand suite: (50m²) - sa odvojenom spavaćom sobom (francuski ležaj) i dnevni boravak (sofa), dva balkona. Namenjen je za smeštaj 2-4 osobe.

Porodicni suite/pogled basta: (51m²) - sa zasebnom spavaćom sobom (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta), dnevnom sobom (sofe). Predviđeni su za smeštaj 2-5 osoba, tako da su idealni za porodice.

Armonia suite pogled more/bazen: (38m²) - Spavaća soba (francuski ili dva odvojena kreveta) i zasebna dnevna soba (sofe). Posebno opremljeno kupatilo (hidromasažeri, foto terapija, masažer stopala). Predviđen je za smeštaj 2-4 osobe. Smeštene su u zasebnom krilu sa pristupom bazenu Armonija.

Executive suite: (52m²) - sa odvojenom dnevnom sobom (sofa) i spavaćom sobom (francuski ležaj). Predviđen je za smeštaj 2-5 osoba. Neke su posebno dizajnirane za medeni mesec. Kupatilo sa hidromasaznom kadom.

*Napomena: Krevetac je na upit i doplaćuje se 2e dnevno na recepciji hotela.

Sport i zabava: U sklopu hotela Athena Pallas Village nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje besplatno. Pored toga, hotel ima i bazen namenjen isključivo najmlađima. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teretanu, terene za tenis i mini golf, kao i stolove za stoni tenis i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste i spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.

Usluga: Na bazi polupansiona. Obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga