Korumar Ephesus Spa& Beach Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Izmir Leto 2024  » Korumar Ephesus Spa& Beach Resort 5*

KORUMAR EPHESUS SPA & BEACH RESORT 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel se prostire na površini od 145.000m2, a počeo je sa radom 2018. godine i udaljen je od centra Kušadasija 12km, aerodroma u Izmiru 60km, a u Bodrumu 130km.

PLAŽA: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, dugu 230m, a gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalaze glavni i tri a la carte restorana, sa internacionalnom kuhinjom uz obaveznu rezervaciju i doplatu. Takođe, ima spoljašnji i unutrašnji bazen sa devet različitih vodenih tobogana, uz pet konferencijskih sala, pet barova, diskoteku (16+), biblioteku, teretanu, spa centar (tursko, parno kupatilo, sauna, đakuzi) i razne večernje animacije. Hotel svojim gostima omogućava i razne sportove, kao što su tenis, stoni tenis, fudbal, košarka, pikado, aerobik, odbojka na pesku i boćanje, a za decu omogućio je dečiji bazen, bife, klub (4-12 godina), igralište i četiri vodena tobogana. Ono što se dodatno plaća jesu usluge lekara, čuvanja dece, ostalih tretmana u spa centru, pranja veša, kao i bilijar, stoni fubal, časovi ronjenja i slot mašine.

SOBE: U hotelu se nalazi ukupno 388 soba, koje se dele na standard sobe za najviše 2+2 osobe (34m2), standard swim up sobe, za najviše 3 osobe, large sobe koje se sastoje iz dve odvojene prostorije, ali nemaju vrata, za maksimalno 3+2 osobe (40m2), family sobe, za 3+2 osobe (44m2), junior suites, za najviše 4 osobe (44m2), suites, za maksimalno 5 osoba (74m2) i sobe za osobe sa invaliditetom (34m2). U svakoj od njih nalazi se kupatilo sa fenom, telefonom, sefom, wifi-em, TV-om, bademantilima za decu i bebe, kuvalom, balkonom, klimom i mini barom, gde su besplatna samo bezalkoholna pića.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

NAPOMENA: Ukoliko želite porodičan odmor pun aktivnosti, kako za odrasle, tako i za decu, ovaj hotel, koji je dobitnik mnogih nagrada u turizmu, pravi je izbor za vas.

http://www.korumar.com.tr/