Limak Limra Hotel 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Limak Limra Hotel 5*

LIMAK LIMRA 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u oblasti Kiriš, na oko 7km od Kemera, a 70km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na čak 140.000m2 i na samoj je obali mora (dodatak su park sobe u depadansu koji je udaljen 150m od plaže). Sagrađen je 1998. godine, a poslednji put su renovirane sobe 2014. godine, dok su zatvoreni bazen, lobi, tursko kupatilo i saune renovirani skoro 2019. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu peščano-šljunkovitu plažu, na kojoj gosti hotela mogu koristiti suncobrane, ležaljke, peškire, dušeke i bar na plaži bez doplate. Takođe, postoje i kabine za presvlačenje.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored dva glavna restorana, hotel sadrži i čak pet a’la carte restorana (od kojih su turski i riblji besplatni jednom u toku boravka, a kineski, italijanski i gril se doplaćuju), omogućen je i dijetalni, vegeterijanski meni. Za sport i zabavu, hotel je obezbedio bioskopsku salu, deset sala za konferenciju, sedam barova, četiri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, uz šest vodenih tobogana, tri fudbalska i dva teniska terena, spa centar, đakuzi, saunu, tursko kupatilo, teretanu, aerobik, mini golf, stoni tenis, pikado, mini fudbal, košarku, boćanje i streličarstvo. Za veče tu su diskoteka, muzika uživo i animacija. Deci su obezbeđeni dečiji bazen, igralište, mini disko, dva kluba (mini 4-12 i junior 13-17 godina), kao i dečiji meni.

Doplaćuje se: doktor, masaža, frizer, internet kafe, bilijar, video igre, rekviziti za tenis, motorizovani vodeni sportovi, kao i usluge pranja veša.

SOBE: Glavna zgrada Arycanda, sastoji se od pet povezanih zgrada, na tri sprata i raspolaže sa 685 standardnih soba (5 za osobe sa invaliditetom), za najviše 2+2 osobe (25-30m2), 37 jednosobnih đakuzi apartmana, takođe za najviše 2+2 osobe (32m2), 52 dvosobne family sobe, koje sadrže dve odvojene sobe i za maksimalno 4 osobe su (29m2), 218 soba sa pogledom na more za najviše 2+2 osobe (28m2), 245 soba na strani mora i bazena u glavnoj zgradi za najviše 3+1 osobu (32m2), i 125 garden soba koje se nalaze u posebnom delu, Fame garden u prizemlju, za maksimalno 2+2 osobe (28m2). Svaka soba poseduje svoje kupatilo i fen, klima uređaj, telefon, televizor, sef, balkon, mini bar, i wi-fi.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel poseduje veliki broj soba, a idealan je za porodice sa decom, zbog svog sjajnog sadržaja.

http://www.limakhotels.com/