The Mirage Resort and Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Hammamet 2024  » The Mirage Resort and Spa 5*

HOTEL THE MIRAGE RESORT AND SPA 5*

 

LOKACIJA:

Hotel je udaljen 5 km od centra Hammameta u blizini Marine i starog grada kojeg krase uske ulice i istorijsko jezgro, idealno mesto za večernje šetnje. Hotel je udaljen 72 km od aerodroma Cortage, u Tunisu.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu, a ležaljke i suncobrani se ne plaćaju, dok je za peskire depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, glavni restoran Olivo, restoran Soho koji se nalazi na plazi, A La Carte Restoran, nekoliko barova Lounge ( Ambar ), Pool ( Le Phare), Beach ( Soho) bar i Moorish Cafe, Wi-Fi u lobiju i javnim prostorijama. Za decu tu su Mini disco i club (4-12) dečiji bazen, igralište, 3 bazena na otvorenom, od kojih je jedan za decu, fitness centar, tenis, animacije, stoni tenis, aerobic, odbojka na plaži, streljaštvo, časovi jahanja, ribolova, vožnja bicikla. Takođe sportovi na vodi, bilijar, časovi golfa, časovi tenisa i osvetljenje teniskih terena, jahanje, pecanje uz doplatu.

 

SOBE:

Hotelski kompleks raspolaže sa 322 sobe podeljene u apartmane, bungalove i vile. Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu. Wi-Fi je dostupan samo u nekim sobama.

 

USLUGA:

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema pavilima hotela, a u okviru usluge se služe užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u određeno doba dana.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga