Voyage Sorgun 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Side Leto 2024  » Voyage Sorgun 5*

VOYAGE SORGUN 5*

LOKACIJA: Hotel započinje sa radom 1989. ali je renoviran 2015. godine i njegova površina iznosi 87.000 m2. Pozicioniran je na samoj obali mora, a od centra Sidea ga deli 3km, dok je od aerodroma udaljen 65km.

PLAŽA: Na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, suncobrani, ležaljke, peškiri, dušeci i bar su besplatni za goste hotela.

HOTELSKI SADRŽAJ: Voyage Sorgun ima glavni i sedam a la carte restorana, sa različitom internacionalnom kuhinjom, gde se rezervacija naplaćuje. Pored toga, tu su i dva snack bara, deset običnih barova, sa pet spoljašnjih i jednim unutrašnjim bazenom (jedan bazen je za 16+). Sportske aktivnosti: četiri teniska terena, bilijar, oodbojka na plaži, boćanje, pikado, kuglanje, teretana, i stoni tenis.  Za opuštanje u spa centru, tu su tursko i parno kupatilo, ka oi sauna, a od ostalih zabavnih aktivnosti, hotel pruža diskoteku, slot mašine, razne animacije i muziku uživo. Najmlađim gostima obezbeđen je dečiji i junior klub (4-12 i 13-16 godina), dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, dečiji meni i igralište. Uz doplatu su: bilijar, video igre, motorni sportovi na vodi, kuglanje, kao i ostale usluge spa centra, doktora, frizera, čuvanja dece, pranja veša i časova ronjenja.

SOBE: U glavnoj zgradi hotela nalaze se standardne sobe, za najviše 3 osobe (31m2) i dvosobne porodične sobe, , koje se sastoje iz dve odvojene sobe vratima, za makimalno 4 osobe (50m2). Bungalov kompleks ima standardne sobe, za maksimum 3 osobe (35m2), zatim dvosobne porodične sobe, sa dve spavaće sobe odvojene vratima (53m2) i 5 standradnih soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe poseduju svoje kupatilo i fen, telefon, TV, klimu, kuvalo, papuče i bade manti, sef, wi-fi, balkon i mini bar (doplaćuju se samo alkoholna pića-pivo besplatno).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel poseduje sjajan aqua park sa 5 vodenih tobogana, kao i ostale, raznovrsne atrakcije za sve tipove gostiju.

http://www.voyagehotel.com/