Le Royal Hammamet 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Yasmine Hammamet 2024  » Le Royal Hammamet 5*

HOTEL LE ROYAL HAMMAMET 5*

 

LOKACIJA:

Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet, a udaljen je oko 10 km od centra Hammameta. Hotel je u neposrednoj blizini marine Yasmine Hammamet, oko 100 km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu, a suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, glavni restoran (Shehrazade), a gostima su na raspolaganju još 2 a’ la carte restorana (Al Hambra – internacionalni i Capri – italijanski restoran), 2 snack restorana (Breeze on pool i Murjana) i 2 bara (Al Waha, Al Khayam) i kafeterija. Doručak (07:00 – 10:00) i večera (18:30 – 21:30) se služe u glavnom restoranu. Hotel ima otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, teretanu, teniski teren, stoni tenis, fitness centar, odbojka, košarka, sauna, tursko kupatilo (hamam), masaže, piling, tretmani lica i tela. Pojedine hotelske usluge su dostupne uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

 

SOBE:

Hotel ima 266 soba, sve sobe u hotelu su potpuno opremljene i sadrže sopstveno kupatilo, balkon, internet, klimu uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, fen za kosu. U okviru ponude soba ima: standardne sobe su veličine 30m², imaju pogled na baštu i nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu, superior sobe imaju pogled na bazen ili na more, veličine su 30m². Pojedine hotelske usluge su dostupne uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

 

USLUGA:

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima. Sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga