Rachoni Bay 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Tasos 2024  » Rachoni Bay 3*

RACHONI BAY 3*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u letovalištu Skala Rahoni, 12km od glavnog grada Limensa, smatra se jednim od najpopularnijih hotela sa 3* na Tasosu, a udaljen je svega 2km od čuvene plaže Pahis.

PLAŽA: Hotel je sagrađen na divnoj peščanoj plaži, na kojoj je gostima hotela omogućeno korišćenje ležaljki bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog tu je i a la carte restoran, uz spoljašnji bazen, bar, stoni tenis i bilijar (koji se doplaćuje). Za decu je obezbeđen dečiji bazen kao i igralište, a wifi je dostupan na svim javnim delovima hotela, kao i sobama.

SOBE: U hotelu se nalaze sobe koje mogu biti standardne sa pogledom na vrt ili more za najviše 2-3 osobe (20m2), superior sobe, za maksimalno 2+1 osobu (23m2), deluxe sobe, za 2+1 osobu (26m2), zatim standardne sobe za 4 osobe, koje imaju dva standardna ležaja i krevet na sprat (24m2) i porodični apartmani, za 2+2 osobe, koji se sastoje iz dve odvojene prostorije vratima (40m2). U svim sobama se nalazi kupatilo sa fenom, TV, klima, balkon, wifi i mali frižider.

USLUGA: Švedski sto. Usluga na bazi polupansiona ili all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel je pet friendly, pripada lancu hotela Rachoni, preporuka je za osobe koje vole prirodni hlad, kao i samu prirodu koja okružuje hotel.

http://www.rachoniresort.com/