Portes Lithos Luxury Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Portes Lithos Luxury Resort 5*

PORTHES LITHOS LUXURY RESORT 5* 

Lokacija: Lithos Hotel je novotvoreni luksuzni hotel sa 5 zvezdica, smešten na poluostrvu Kasandra u Halkidičkoj turističkoj regiji. Od hotela do Solunskog aerodroma ima oko 50-ak km. Na 2 km udaljenosti nalazi se centar mesta Nea Potidea.

Hotelski sadržaj: Porthes lithos luxury resort u svom sastavu poseduje recepciju, prelep lobi u kom se nalazi i bar, pored toga hotel sadrži glavni restoran i a-la-carte restoran. U sklopu hotela su uključena još dva bara, jedan pored bazena a drugi pored plaže. Od dodatnog sadržaja hotel Lithos gostima je na raspolaganju usluga pranja veša, rent-a-car, menjačnica, prodavnica suvenira, market, konferencijska sala, medicinske usluge lekara. Hotel poseduje parking. Wi-Fi je dostupan u javnim delovima hotela.

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni na plaži za goste hotela.

Smeštaj: U sastavu Porthes Lithos hotela nalazi se oko 130 smeštajnih jedinica, luksuzno opremljene i veoma komforne. Svaka soba sadrži kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi, mali frižider, set za kafu/čaj i sef. Ponudu čine:

Superior sobe: (30 m²) - sadrže francuski ležaj i kauč/sofu na razvlačenje. Mogu imati direktni ili bočni pogled na more. Neke od superior soba imaju izlaz na zajednički bazen koji dele sa još 10 soba. Mogu da smeste dve osrasle osobe i jedno dete.

Junior suite pogled more: (35m²) - sadrže francuski ležaj i ugaoni kauč/sofa na razvlačenje. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe. Loft suite: (48m²) - imaju dva nivoa otvorenog plana, na donjem nivou - ugaoni kauč/sofa na razvlačenje, na gornjem nivou - francuski ležaj. Mogu biti sa delimičnim ili direktim pogledom na more. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Deluxe suite: (42m²) - sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem/sofom na rasklapanje. Imaju izlaz na zajednički bazen. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Sport i zabava: U okviru hotela Porthes Lithos postoji mogućnost korišćenja spa centra uz doplatu. Takođe se doplaćuje bavljenje sportova na vodi. Od ostalog spotskog sadržaja postoje dnevni program animacije, odbojka na plaži, tereni za tenis, stoni tenis, pikado kao i teretana.

Usluga: Na bazi polupansiona ili All Inclusive (sve uključeno).