Crystal Centro Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Antalija – Lara Leto 2024  » Crystal Centro Resort 5*

CRYSTAL CENTRO RESORT 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel se prostire na 40.000m2, udaljen samo 12km od aerodroma u Antaliji, a njenog centra 14km. Iako je sagrađen 2007. godine, renoviran je nedavno, 2019. godine  , a za leto 2022. godine renoviran je ponovo određeni sadržaj hotela, kao i  sobe.

PLAŽA: Poseduje svoju privatnu peščanu plažu, na kojoj je gostima hotela omogućena upotreba suncobrana, ležaljki, peškira, kao i bara na plaži bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, hotel sadrži i tri a’la carte restorana, italijanske i turske kuhinje (besplatni su jednom u toku boravka), a treći riblji se doplaćuje. Od ostalih zabavno-sportskih sadržaja spadaju: četiri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen uz sedam vodenih tobogana, pet različitih barova, teretanu, spa centar (parno i tursko kupatilo, sauna), dva teniska terena, mini fudbal i golf, stoni tenis i fudbal, odbojka na pesku, i aerobik. Za večernju zabavu tu je diskoteka, animacija, sa muzikom uživo, pikadom,.., a za najmlađe goste hotel je obezbedio dečiji restoran sa tri dečija kluba (mini od 4-7 godina, junior 8-12 godina, i teen 13-16 godina). Usluge koje se doplaćuju su: usluge doktora, masaže, frizera, svi rekviziti vezani za tenis, motorizovani vodeni sportovi, kao i bilijar, kuglanje, video igre i usluge pranja veša.

SOBE: Hotel poseduje glavnu zgradu od osam spratova, u kojoj se nalaze 304 standardne sobe ( 4 za osobe sa posebnim potrebama), za najviše 2+2 osobe (28m2) i 96 jednosobnih porodičnih soba, koje imaju pogled na baštu, za najviše 3+1 osobu (35m2). Svaka soba sadrži svoje kupatilo sa fenom, klimu, balkon, telefon, TV, wi-fi, sef, mini bar (gde su besplatna voda i bezalkoholna pića dopunjavaju svakodnevno).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Većina hotelskih soba ima pogled na more.

http://www.crystalhotels.com.tr/en-US/pages/otellerimiz/crystal-centro-resort