Kuća Basil (Toroni Blue Sea)
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Toroni 2024  » Kuća Basil (Toroni Blue Sea)

KUĆA BASIL (TORONI BLUE SEA)

Kuća Basil nalazi se u Toroniju, na Sitoniji, u sklopu hotela Blue Sea. Locirana je na samoj plaži i pruža veoma kvalitetan i komforan smeštaj za goste. Kuću Basil čine studiji i apartmani, smešteni na prizemlju, na prvom i drugom spratu. Prilikom odabira smeštajnih kapaciteta, za goste postoje opcije, studiji i apartmani sa bočnim pogledom na more I studiji i apartmani koji su povoljniji, imaju stariji nameštaj i nemaju pogled na more. Svi smeštajni kapaciteti imaju klima uređaj (čije je koriščenje uključeno u cenu) i TV. Gostima su takođe na raspologanju bazen, dečiji bazen i parking. Takođe, postoji opcija doplate polupansiona u hotelskom restoranu. 

U ovoj kući odobravamo popust na najam smeštaja za uplatu u celosti u iznosu od 10%.

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije u iznosu od 10 eur po osobi na paket aranžmane kao i dodatnih 10 eur popusta po osobi za uplatu u celosti.

 

Popust na paket aranžmane odobravamo u terminu 20.05-06.09

CENOVNIK 2024

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 
- Navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.

- Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.

Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga