Vila Ericius
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Jerisos 2024  » Vila Ericius

VILA ERICIUS

Lokacija: Vila Ericius se nalazi na oko 120 metara od plaže. Predstavlja jednu od najnovijih, najluksuznijih i moderno opremljenih vila. Ističe se sa prelepim ambijentom u uređenom dvorištu i okruženju, sa suncobranima i garnituirama za sedenje, gde posetioci mogu provesti deo dana sa prijateljima ili porodicom. Ispred vile postoji parking. Takođe, gostima je dostupna recepcija sa zajedničkom prostorijom, gde gosti mogu odložiti stvari na dan smene. 

Sadržaj

U okviru vile nalaze se smeštajne jedinice podeljene u različite kategorije (studiji, apartmani i mezonete). Smeštene su na niskom i visokom prizemlju i na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica sadrži detaljno opremljenu kuhinju, trpezarijski sto i stolice, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, Wi-Fi.

 

1/2 STUDIO NP (nisko prizemlje):soba sa francuskim ležajem, čajna kuhinja, LCD TV, kupatilo i terasa.
1/2+1 STUDIO VP (visoko prizemlje): soba sa francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje, čajna kuhinja, LCD TV, kupatilo, terasa, klima.
1/2+2 STUDIO NP (nisko prizemlje): soba sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, čajna kuhinja,LCD TV, kupatilo, terasa, klima.
1/2+2 APARTMAN NP (nisko prizemlje): jedna soba sa francuskim ležajem, druga soba sa trosedom na razvlačenje u sklopu koje je čajna kuhinja, kupatilo, terasa (2 terase) , klima, LCD TV.
1/2+2 APARTMAN VP (visoko prizemlje): jedna soba sa francuskim ležajem, druga soba sa trosedom na razvlačenje u sklopu koje je čajna kuhinja, kupatilo, terasa (pojedini imaju 2 terase) , klima, LCD TV.
1/6 duplex MEZONETA: u donjem delu čajna kuhinja, trosed na razvlačenje, kupatilo sa tuš kabinom, terasa, LCD TV. Na spratu (galeriji) dve sobe sa francuskim ležajevima, kupatilo sa kadom.
1/7 duplex MEZONETA: u donjem delu soba sa trosedom na razvlačenje i čajnom kuhinjom, LCD TV, terasa, kupatilo sa tuš kabinom i soba sa 2 single ležaja. Na spartu (galeriji) soba sa francuskim ležajem i singl ležajem i kupatilo sa kadom.

cenovnik
NAPOMENA
NAPOMENA 2

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga