Nea Flogita 2024
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024  » Nea Flogita 2024

NEA FLOGITA

KAPIJA HALKIDIKIJA

Nea Flogita, sve popularnije turističko mesto, nalazi se oko 50km jugoistočno od Soluna, u zapadnoj rivijeri Halkidikija, na 7km od Nea Moudanie. Nea Flogita je smeštena u zalivu Termaikos, a njene obale zapljuskuje toplo Egejsko more. Zahvaljujući dobrom geografskom položaju, zalivu i Olimpu koji se nalazi preko puta, klima u Nea Flogiti je izuzetno prijatna. Nea Flogitu karakteriše bogato zelenilo, velika peščana plaža i svetlucavo more tirkiznih boja. Plaža je čista i lepo uređena, na njoj se nalaze i tereni za sportove na pesku, dok je ulaz u more postepen. Uz plažu se nalazi lepo uređeno šetalište sa palmama, dok se uz šetalište nalaze parkovi i dečja igrališta. Mesto obiluje restoranima, kafićima i tavernama kao i raznovrsnim prodavnicama. Letovalište je poznato po proizvodnji maslina i vina te se turistima preporučuje da probaju ove domaće grčke proizvode.

Nea Flogita je praktično kapija Halkidikija jer se nalazi tačno na raskrsnici za Kasandru, Sitoniju i Atos te može biti odlična polazna tačka za obilazak ovih destinacija. Takođe, iz Nea Flogite možete i na interesantne izlete poput krstarenja do zaliva Toroneos, Soluna, Meteora kao i obližnje Nea Plaje.

Uživanje u prirodnom hladu, neverovatni zalasci sunca i kupanje u smiraj dana su raj za sve hedoniste. Nea Flogita mesto pruža mir i pravu mogućnost za odmor.

Na sajtu se nalazi samo deo ponude za Nea Flogitu, za širu ponudu kontaktirati agenciju (0692217373)

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga