Fame Beach Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Fame Beach Hotel 4*

FAME BEACH 4*

LOKACIJA: Hotel Fame Beach se nalazi na obali mora, kilometar udaljen od centra Kemera, a 50km od aerodroma u Antaliji. Sagradjen je 1996. godine, a renoviran 2020.

PLAŽA: Hotel poseduje sopstvenu, šljunkovitu plažu, a za goste hotela obezbeđeni su suncobrani, ležaljke i dušeci, bez doplate (peškiri se dobijaju uz depozit).

HOTELSKI SADRŽAJ: Postoje dva bara, besplatan wi-fi u lobiju hotela, kao i dva restorana, glavni i a’la carte (gde se internacionalna kuhinja plaća). Od ostalih atrakcija tu je spoljašnji bazen, uz stoni tenis, a zabavu obezbeđena je mizika uživo, dva puta nedeljno, kao i tursko veče jednom nedeljno. Doplaćuju se: doktor i bilijar.

SOBE: Ovaj hotelski kompleks poseduje 89 standardnih soba, za maksimalno 2+1 osobu (16m2), zatim 13 porodičnih soba, za najviše 3+1 osobu(33m2) i 8 superior porodičnih soba, gde su dve spavaće sobe odvojene vratima za maksimalno je 3+1 osobu (40m2). Sve sobe su opremljene sa: klima uređajem, ketlerom, telefonom, TV-om, kupatilom, fenom, balkonom. A uz doplatu su sef, wi-fi i mini bar.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Sjajan izbor za opoštajući odmor na obali mora.

http://www.famehotels.com/