Turističko naselje Amarin 4* – Rovinj
TopTravel » Leto 2024 » Hrvatska Leto 2024 » Hoteli Hrvatska 2024 Sopstveni prevoz  » Turističko naselje Amarin 4* – Rovinj

TURISTIČKO NASELJE AMARIN 4*

ROVINJ

Položaj: Turističko naselje Amarin predstavlja ekskluzivan smeštajni objekat, kategorisan sa 4 zvezdice. Nalazi se 4 km severno od Rovinja. Plaža je šljunkovita, stenovita i betonirana, a udaljena je od hotela 100-300 m.

 

Hotelski sadržaj: Turističko naselje sa sobama i apartmanima ima centralni restoran, a la carte terasu, piceriju, aperitiv bar, bar na plaži, dečije igralište, supermarket, frizerski salon, masažu, TV salu. Objekat je klimatizovan i poseduje dva spoljašnja bazena sa morskom vodom ukupne veličine 338 m2. Postoji mogućnost najma ležaljki i suncobrana na plaži i na bazenu uz doplatu.

 

Usluga: Doručak švedski sto, večera švedski sto sa salatnim bifeom ili najam apartmana.

 

Internet: Internet point na recepciji uz doplatu. Wi-Fi na bazenu i u aperitiv baru besplatno.

 

Sport i zabava: Sportski program (najam čamaca, tenis, stoni tenis, teren za odbojku, košarku, mini golf, pikado).

 

Opis soba:

1/2+1 APP STUDIO (25 m2): Dnevni boravak sa francuskim ležajem i kaučem na razvlačenje i kuhinjskom nišom (mikrotalasna peć, aparat za filter kafu, frižider), kupatilo i terasa.

1/2+2 APP (N41, 30 - 36 m2 + terasa): Spavaća soba sa dva kreveta, dnevna soba sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinjska niša (mikrotalasna pećnica, aparat za filter kafu, frižider), kupatilo, fen, klima, TV, telefon, sef, terasa.

1/2+2 APP (N31+, 40 - 45 m2+terasa 10 m2): Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba sa kaučem na razvlačenje (dodatni ležaj za 1 odraslu ili 2 dece), kuhinjska niša (mikrotalasna pećnica, aparat za filter kafu, frižider, mašina za pranje sudova), kupatilo, fen, klima, TV, telefon, sef, terasa. Apartmani su potpuno obnovljeni 2013 godine.

1/4+2 APP (N52+, 66 m2+terasa 28 m2): Apartman je u prizemlju i na spratu povezani stepenicama. Na spratu je spavaća soba sa bračnim krevetom, druga spavaća soba sa dva odvojena ležaja, kupatilo. U prizemlju je dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje (dodatni ležaj za 1 odraslu ili 2 dece), WC, kuhinjska niša (mikrotalasna pećnica,aparat za filter kafu,frižider, mašina za sudove), fen, klima, TV, telefon, sef, terasa.

 

Napomene: U okrviru naselja nalazi se besplatan parking.

 

Popusti:

- U sobi ½ APP:

            - Dete do 2 godine BESPLATNO.

            - Dete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju 40%.

- U sobi ½+1 APP:

            - Dete do 2 godine BESPLATNO.

            - Dete od 2 do 12 godina na dodatnom ležaju BESPLATNO.

            - Odrasla osoba na dodatnom ležaju 50%.

Doplate:

- Za TT 1,40€ na dan za odrasle, za decu od 12 do 18 godina 0,70€ na dan.

- Dečiji krevetac BESPLATNO.

- Za kućne ljubimce 10€ na dan (nije moguće u 1/2+2 APP N31+ i ¼+2 N52)

CENOVNIK TURSTICKO NASELJE AMARIN 2024 NOVO