Chrousso Village 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Chrousso Village 4*

CHROUSSO VILLAGE 4*

Lokacija: Hotel Chrousso Village stacioniran je u mestu Paliuri, na polusotrvu Kasandri. Od poznatog letovališta Pefkohori., hotel je udaljen oko 7 km. Nalazi se u lepom prirodnom okruženju, na 600 m od plaže, u neposrednoj blizini maslinjaka. Solun i Solunski aerodrom od hotela su udaljeni oko 110 km.

Hotelski sadržaj: Chrousso Village hotel u svom sastavu ima restoran u kome se služe pansionski obroci, a uz to poseduje dva bara u kojim gosti mogu konzumirati alkoholna i bezalkoholna pića i poslužiti se laganim jelima. Od dodatnog sadržaja u hotelu se nalaze menjačnica, mala konferencijska sala i prodavnica, a pruža i usluge rent-a-car I usluge lekara na poziv. U neposrednoj blizini hotela se nalaze mini market i prodavnica.

Plaža je na svega nekoliko minuta hoda, ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri se mogu u okviru hotela iznajmiti uz depozit.

Smeštaj: Chrousso Village je kompleks sastavljen od glavne zgrade i 19 manjih zgrada u okviru kojih se nalaze smeštajni kapaciteti. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 159, raspoređenih u nekoliko kategorija soba. Svaka soba sadrži kupatilo sa fenom za kosu, sef, klima uređaj, SAT TV, krevetac (na upit/bez doplate), sef (uz doplatu na licu mesta), telefon i terasu. Ponudu čine:

Studio: (23-25 m²) – sadrži francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj, a namenjen je za smeštaj 2-4 osobe.

Apartman: (40-45 m²) - sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje, a namenjeni su za smeštaj 2-5 osoba.

Porodična soba Large: (50m²) - u sastavu je dnevni boravak sa čajnom kuhinjom i odvojenom spavaćom sobom. Sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje, a namenjene su za smeštaj 2-5 osoba.

Sport i zabava: Chrousso Village hotel sadrži bazen namenjen odraslima uz ležaljke i suncobrane (uključene u cenu). Takođe, postoji i manji bazen, namenjen za decu. Od ostalih aktivnosti, gostima hotela se pruža i mogućnost da koriste terene za tenis, teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis, kao i da se bave pojedinim sportovima na vodi. Za najmlađe je na raspolaganju mini klub i dečije igralište.

Usluga: All Inclusive. Obroci se služe na bazi švedskog stola – samoposluživanje.