Corendon Playa Kemer 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Kemer Leto 2024  » Corendon Playa Kemer 5*

CORENDON PLAYA KEMER 5*

LOKACIJA: Udaljenost hotela od Kemera iznosi 10km, a od aerodroma u Antaliji 40km. Smešten je u mestu Beldibi, na obali mora, površine oko 20.000m2. Sagrađen je 2016. godine, a renoviran nedavno 2019./2021. godine.

PLAŽA: Hotel ima sopstvenu, peščano-šljunkovitu plažu, tako da su za goste omogućene ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži, ali se bungalovi doplaćuju

HOTELSKI SADRŽAJ: Postoje glavni i dva a’la carte restorana (gde se italijanska i internacionalna kuhinja doplaćuju), kao i dijetalni i vegetarijanski meni. Od vodenih atrakcija spadaju dva spoljašnja bazena i jedan unutrašnji, tri vodena tobogana, tursko kupatilo, sauna. Ostale zabavne aktivnosti su gimnastika, teretana, pikado, stoni tenis, animacija, a za veče tu su diskoteka, muzika uživo, večernja emisija, uz šest barova i besplatan internet. Za decu je obzeđen dečiji bazen, igralište, klub (4-12 godina), kao i dečiji meni. Dodatni sadržaj uz doplatu je: spa centar, doktor, masaža, frizer i dadilja, kao i usluge pranja veša, i motornih vodenih sportova.

SOBE: Hotel se sastoji iz glavne zgrade od četiri sprata kao i annex dela. Postoji 239 standardnih soba za maksimalno 3 osobe (24-27m2), 11 family soba, gde su dve sobe odvojene vratima za za najviše 4 osobe (32-40m2), 10 family connection soba za 4+1 osobu(48m2) i 35 superior soba, koje se nalaze u dodatnoj zgradi, za najviše 3+1 osobu i imaju pogled na more (30m2). Svaka soba je obezbeđena sa svojim kupatilom, fenom, papučama, bademantilima, klimom, sefom, internetom i telefonom. Doplaćuju se room service i mini bar (flaširana voda je besplatna).  

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Odlična preporuka za porodične odmore, zbog raznolike hrane, visokog nivoa usluge i male teritorije.

http://www.corendonhotels.com.tr/